Disney: Lorcana

EEN WERVEL VAN KLEURRIJK STERRENLICHT VERSCHIJNT,

steeds helderder en helderder totdat het alles is wat je kunt zien. Wanneer de uitbarsting van licht afneemt, bevind je je op een wonderbaarlijke nieuwe plek. Welkom bij de Grote Illuminary, het centrum van een magisch rijk genaamd Lorcana.

De Illuminary heeft je hierheen geroepen vanwege je krachtige verbeeldingskracht. Je volgt een pulserende lichtlijn door gebogen gangen en talloze kamers om uit te komen in een enorm atrium. Een mechanisme torent daar boven een open boek uit. Van bovenaf glinstert een stroom kleurrijke verhaalsterren, elk met fragmenten van Disney-verhalen.

EEN MEESLEPEND RUILKAARTSPEL

Gebruik magische inkt en de kracht van Lorcana om je team van Disney-personages samen te stellen. Sommige personages zullen bekende vrienden zijn. Anderen zullen fantastisch opnieuw worden bedacht. Vanaf augustus te spelen bij Labyrinth Tilburg en nu alvast voor te bestellen.

 

DOE MEE MET DE DISNEY LORCANA LEAGUE BIJ LABYRINTH TILBURG. EENS PER TWEE WEKEN OP ZATERDAG SPELEN EN RUILEN MET DISNEY LORCANA KAARTEN. VERDIEN LEUKE PROMO-KAARTEN EN ANDERE DINGEN. VOOR EXACTE DATA CHECK ONZE AGENDA.

 

OP DIT MOMENT IS DISNEY LORCANA VOLLEDIG UITVERKOCHT EN IS SERIE 2 NOG NIET VOOR TE BESTELLEN BIJ ONS.